Over Loes

Lieve lezeressen en lezers, welkom op puuurloes.nl! Mijn naam is –hoe kan het ook anders- Loes en ik ben de oprichtster van img_20160906_133841518deze blog. Ik woon sinds februari in de leuke stad Utrecht.

Eind 2014 ben ik begonnen met bloggen omdat ik graag mijn passie voor interieur- en landschapsarchitectuur met jullie wil delen. Al van kleins af aan ben ik bezig met het interieur. Je herkent het misschien wel, vaak de indeling van je slaapkamer veranderen en het liefst ook zo vaak mogelijk de muren voorzien van een ander kleurtje verf of behang.

Van deze hobby wilde ik graag mijn beroep maken en zo doende ben ik na de middelbare school naar het Cibap in Zwolle gegaan om daar de studie kleur- en interieuradviseur te volgen. Tijdens deze studie heb ik veel geleerd over materiaal- en kleurgebruik en het leukste vond ik interieurontwerpen op maat te maken met de bijbehorende kleur-, materiaal- en verlichtingsplannen.

Ik ben afgestudeerd in 2013 maar het geven van interieuradviezen staat op een laag pitje. Afgelopen juli ben ik namelijk afgestudeerd (en ook werkzaam) als bedrijfsadministrateur. Mijn droom is om naast deze blog PUUURLOES uit te breiden tot een echt interieur adviesbureau.

In de toekomst hoop ik meer eigen werk te laten zien maar voor nu laat ik jullie graag op de hoogte van de laatste trends in het interieur door middel van mijn blog.

Vergeten jullie niet PUUURLOES te volgen op facebook en instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *