1000-en-1 vloerkleden..

De zit- en of slaapkamer kan je nog meer sfeer, kleur en warmte geven door een vloerkleed. Daarnaast kan een kleed verschillende ruimtes in je huis samen brengen tot een mooi geheel.

Door de jaren heen hebben we al veel verschillende soorten trends in vloerkleden gezien. Veel kleur of juist weinig kleur, hoogpolig of toch laagpolig, Effen of Perzisch en het formaat mag ook zeker niet vergeten worden. Door de groeiende populariteit van vloerkleden koop je niet meer simpel en snel even een kleed.
Ook prijs/kwaliteit verhouding speelt een grote rol. Vloerkleden zijn vaak best prijzig, let dus goed op van welk materiaal het gemaakt is. Wil je er een van natuurlijke vezel of synthetisch? Het ene materiaal is bijvoorbeeld slijtvaster of vuilafstotender dan het andere. Laat je bij het uitzoeken goed voorlichten, je wilt natuurlijk niet dat je mooie aanwinst binnen enkele weken al weer weggegooid moet worden!

Of je nu één kleed neerlegt of meerdere over elkaar, de opties zijn net als bij de keuze van de kleden zeker niet beperkt. Hieronder volgen een paar inspirerende beelden van leuke vloerkleden. Hopelijk zit jouw stijl er tussen!

Maiju Lagerstedt, Misha Lauren, Helsinki, Töölö, sisustus

vloerkleed5

vloerkleed8

vloerkleed4

vloerkleed12

vloerkleed6

 

vloerkleed7  4c59c79f5a60e1afddad7a5875d05574

vloerkleed13vloerkleed11vloerkleed10

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.