Agenda Maart

Wat gaat de tijd snel, alweer een nieuwe maand dus is het weer tijd om te kijken of er deze maand leuke uitjes zijn op interieur en tuin gebied. Met het mooie weekend in het vooruitzicht wordt het extra leuk om een dagje uit te gaan. Lees snel verder of er iets voor jou tussen staat!

Deens design in Amsterdam

Tijdens NordicLiving zullen twintig nieuwe talenten en gevestigde namen van 6 t/m 8 maart het beste in hedendaags Deens design presenteren bij Design020 Amsterdam. Jacob Jensen, Carl Hansen & Søn, d line, Ege Tæpper, Erik Jørgensen, Muuto.. dit is een greep uit designers die je kunt verwachten.

De twintig merken zullen hun laatste nieuwe product of een limited edition showen en daarnaast is er een stijlkamer ingericht in het thema hygge, oftewel gezelligheid, zoals dat alleen in Denemarken en Nederland kan. Ook daar zijn alle labels vertegenwoordigd.

NORDICLIVING
Wanneer: 6 t/m 8 maart 2015
Waar: Design020, Pedro de Medinalaan 89-91, Amsterdam (IJburg)
Kosten: gratis

Carl Hansen & son
Carl Hansen & son

 

Lente in tuin en huis, Zwolle

Dit weekend is er in de IJsselhalle in Zwolle de Lente tuin en woon beurs te bezoeken. De naam zegt het al, hier kun je terecht voor inspiratie voor je tuin en huis.
Naast voorbeeld tuinen, tuin en interieurtips  vinden er ook lezingen plaats, bijvoorbeeld over hoe u een harmonie tussen binnen en buiten creëert  en Harry Pierik ontwerpt tuinen om in te dromen en die verrassend en spannend, rustgevend en harmonieus zijn, hij deelt met u hoe u dit ook kunt realiseren.

LENTE TUIN EN WOON BEURS
Wanneer: 6 t/m 8 maart
Waar: IJsselhallen, Zwolle
Kosten: €8,50 aan kassa
Wonen & co Groningen

 

Heb jij wel zin in een spannend woonuitje met verfrissende ideeën en gekke activiteiten? Ga dan naar Wonen&Co de beurs, van donderdag 19 tot en met zondag 22 maart in MartiniPlaza in Groningen!
Net als de jaarlijkse woonbeurs in Amsterdam kun je bij Wonen&Co ook terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en verschillende activiteiten.

WONEN&CO
Wanneer: 19 t/m 22 maart
Waar: MartiniPlaza , Groningen
Kosten: €11,50

Wild benches
Wild benches


Beurs eigen huis

Een bezoekje aan deze beurs is ideaal voor als je bouw/verbouw plannen hebt! Bij een verbouwing komt veel kijken en zijn er veel keuzes te maken. Van 20 t/m 22 maart 2015 kan je in de Jaarbeurs Utrecht terecht om je te laten inspireren en adviseren door het diverse aanbod van specialisten. Van de financiering tot het inschakelen van een architect en aannemer, adviezen op het gebied van vloeren, trappen, isolatie, verwarming, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen. De nationale Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren!

BEURS EIGEN HUIS
Wanneer: 20 t/m 22 maart
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Kosten: €15,-

BEH-VJ2015-beurs-eigen-huis-slider

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.