Gezellige Paas sfeer

Over een klein maandje is het Pasen. Veel van jullie herkennen het vast wel, als kind altijd je moeder helpen met de versiering van de paastak. Ik moet bekennen dat ik al een aantal jaartjes de paastak niet meer gezien heb in huis.. Al blijft een paastak altijd leuk, er zijn ook hele leuke andere paas decoraties.

Ook hoef je niet meer alleen aan de kleur geel te denken om je woning in paas sferen te brengen. Vele keuren, paaseieren en bloemen brengen een vrolijke sfeer maar wat als je niet van al die kleuren houdt? Kijk dan snel verder, er zijn hele leuke manieren om met zwart- en wittinten je huis te decoreren!

pasen moodboard 3

pasen flower power

pasen moodboard zw1

pasen moodboard zw 2

 

 

Published by

One thought on “Gezellige Paas sfeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.