Agenda April

Tijd voor de evenementen agenda van April. Helaas zijn er aankomende maand niet zo veel evenementen op tuin en interieur gebied. Ik heb er twee gevonden, waarvan eentje in België. Deze is wel in het paasweekend dus kun je er een leuk weekendje weg van maken!

Lifestyle tuinbeurs (België)

Een leuk uitje voor in het paasweekend. Deze beurs is voor liefhebbers van tuin, natuur en huisdecoratie. Er zullen vele exposanten te vinden zijn met planten, vergeten groenten, tuinmeubelen, huis- en tuindecoratie, tuinantiek, brocante, streekproducten e.d. 

Op het binnenplein van het kasteel en in het park zullen werken staan van beeldhouwers uit de streek. Op zondag kan je als bezoeker met een paardenkoets een rondrit maken in het park en de omliggende bossen.
Verder zal er kinderanimatie zijn met een boomsnoeier en boerderijdieren. Eetgelegenheid is in de kasteeltoren en op diverse plaatsen in het park.

LIFESTYLE TUINBEURS
Wanneer: 4 t/m 6 april (10.00 – 18.30 uur)
Waar: Kasteel Ooidonk, Ooidonkdreef 9, Beinze
Kosten: €8,-

Lifestyle_Tuinbeurs_(1637_x_1175)


Woonevent Nieuwegein

In het weekend van 18 & 19 april organiseert de Woonindustrie in Nieuwegein twee dagen vol interieurtips, woontrends, workshops, ­lezingen en advies.

De Woonindustrie is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. Meer dan 150 interieur aanbieders tonen hier hun collecties, trends en diensten.

Ook als consument ben je bij de woonindustrie van harte welkom om, op bepaalde tijden, een kijkje in de keuken te nemen bij fabrikanten en distributeurs van interieurproducten. Het is alleen niet mogelijk als consument om aankopen te doen, maar voor interieurinspiratie en advies ben je hier op de goede plek.

Er worden drie verschillende interessante lezingen gehouden. Interieurontwerper Ellentine van Elderen geeft de lezing ‘Tips & Trends, Mix & Match’. In deze presentatie hoor je hoe je kleuraccenten in je interieur kunt doseren en hoe je verrassende combinaties maakt door het mixen van stijlen.
Daarnaast is er een lezing van architectural light designer Berry van Egten. Hij weet precies wat een bepaald type licht doet voor het interieur. In de lezing ‘Schaduw, kleur en licht’ hoor je waarom je wel of niet voor een LED lamp kiest, wat de beste plek is voor een lamp, wat een bepaalde lichtkleur doet voor je interieur, en hoe je een lamp goed kunt dimmen.
De derde lezing die gehouden wordt is er een van Danny Mous, eigenaar van Stylerz. Danny laat je in deze interactieve lezing ‘Decoreren met bloemen’ zien hoe je een goede basis maakt, welke (kunst)bloemen geschikt zijn voor een bepaalde compositie en welke potten of vazen het meest geschikt zijn om een bepaald effect te creëren.

WOONEVENT 
Wanneer: 18 & 19 april
Waar: Woonindustrie, Symfonielaan1 Nieuwegein
Kosten: gratis na inschrijving op website

dewoonindustrie

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.