Agenda Mei

Zo.. nog een weekje en April is ook weer voorbij. In Mei zijn er twee leuke evenementen speciaal voor designliefhebbers. Ben jij dat? Lees snel verder welke data je moet vrij houden!

 

Designday Maastricht
De designliefhebber moet het weekend van 15-17 mei in Maastricht zijn. Hier vindt Designday plaats. Designday is een verrassend en eigenzinnig podium voor designers die zelf ontwerpen én maken. Hun concepten zijn uniek en in kleine oplage geproduceerd, met duurzaamheid als een sympathieke rode draad. Het evenement vindt plaats in de historische, industriële Decorfabriek in Maastricht.

Als bezoeker kun je hier je ogen uit kijken en eventueel een mooi product kopen èn de kans om in gesprek te gaan met de mensen achter het design. Een interessant side-program biedt hen de mogelijkheid om nog meer te weten te komen over het ontwerp- en productieproces.

Kijk voor het hele programma eens op de website.

DESIGNDAY
Wanneer: 15 t/m 17 mei
Waar: Decorfabriek, Meerssenerweg 215 Maastricht
Kosten: €7,50 / studenten €5,-
Design-Day-Maastricht

 

Designkwartier Den Haag

Nog een evenement voor designliefhebbers..de tweede editie van Designkwartier Den Haag komt eraan. Het designfestival met aanbod van bekende en nieuwe ontwerpers vindt plaats van 29 t/m 31 mei in het Zeeheldenkwartier, vlakbij het centrum.

Op allerlei onverwachte plekken kom je design tegen: in containers, binnentuinen, in een oude tandartsenpraktijk, bij mensen thuis en op straat. Voor de ontwerpers is Designkwartier Den Haag een kans om nieuw werk te presenteren, met hun publiek in contact te komen en feedback te krijgen.

DESIGNKWARTIER
Wanneer: 29 t/m 31 mei
Waar: Zeeheldenkwartier (kijk hier hoe je aan een plattegrond komt)
Kosten: gratis

1427541495_image

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.