Agenda Juni

Juni begint goed met weer een leuk evenement voor design liefhebbers. Het design district in Zaandam vindt plaats op vrijdag 5 juni. Hier laten standhouders hun allernieuwste en allerbeste producten zien op het gebied van oa. meubilair, verlichting, sanitair, materialen, vloeren en textiel.

Naast lekker inspiratie op doen van alles wat de stands te bieden hebben, is er ook de mogelijkheid om een lezing bij te wonen. Tussen 12.30 – 13.15 uur wordt de lezing ‘Dag gloeilamp, welkom LED’ aangeboden. Hier lichten ze toe de zin en onzin van led, waarom we de gloeilamp wel (of niet) gaan missen..

Ook kun je inspiratie op het gebied van tuinmeubilair op doen. Bij aankomst kun je De tuin van Design District al zien. Op de eilandjes in het gras presenteren zo’n 15 fabrikanten van buitenmeubilair hun nieuwste ontwerpen.

 

DESIGN DISTRICT                                                        Design_district
Wanneer: 5 juni
Waar: Taets, op het Hembrugterrein, Zaandam
Kosten: kijk hier voor openingstijden en registratie

 

 

 

 

 

Fleurig Huis en tuin
Deze beurs biedt een variatie aan producten en diensten: van exclusieve tuinmeubelen en kunstobjecten tot deskundig advies. Zo kan je er natuurlijk ook tuininspiratie opdoen door presentaties te volgen van hoveniers of door een gratis spreekuur te bezoeken van tuinarchitecten.
De tuinen van Appeltern is de mooie locatie waar deze beurs zich bevindt.


FLEURIG HUIS & TUIN
Wanneer: 14 t/m 21 juni
Waar: Tuinen van Appeltern, Walstraat 2a, Appeltern
Kosten: kijk hier voor de entree prijzen

 Dag van de architectuur Amsterdam

Tijdens de Dag van de Architectuur ervaar je nieuwe architectuur, onontdekte plekken en unieke rondleidingen. De Dag van de Architectuur is dit jaar in het weekend van 20 & 21 juni. Daarnaast zijn er enkele speciale openingsactiviteiten op vrijdag 19 juni.

De Dag van de Architectuur is in 2015 geïnspireerd op het gebied rondom ’t IJ. Er staan onder meer rondvaarten, fietstochten, toegang tot bijzondere gebouwen, lezingen, wandelingen en meer op het programma.

Een weekend met een overvol programma. Bij aankoop van een ticket ontvang je de fietskaart. Je kunt meevaren met een boot, fietsen of een van de 32 opengestelde gebouwen bezoeken!

Er zijn negen SPOTS uitgelicht,  dit zijn dé gebieden waar het momenteel gebeurt langs het IJ: plekken met interessante historie en spannende toekomst.

In deze SPOTS openen verschillende gebouwen voor jou hun deuren. Het verschilt per locatie, maar er is altijd een architect, bewoner of andere enthousiasteling die je alles gaat vertellen over het pand. Laat je volledig bijpraten, maar maak ook van deze kans gebruik om een kijkje te nemen op plekken waar je normaal niet naar binnen kan.

Ook zo nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de site voor meer informatie.

DAG VAN DE ARCHITECTUUR
Wanneer: 19, 20, 21 juni
Waar: Amsterdam
Kosten: zie site voor verschillende tickets!

luchtfoto1-930x340

 

Farm & Country fair

Ben jij meer van de landelijke sfeer en ben je dol op het buiten leven? Dan is de Farm en Country Fair iets voor jou.
De nieuwste mode, bijzondere planten, alles voor huis en tuin, het is allemaal volop verkrijgbaar en er is geen stand hetzelfde. Zo’n 400 winkeltjes bieden mooie en bijzondere producten aan. Het pure, authentieke platteland en het moderne boerenleven staan tijdens de Farm & Country Fair volop in de schijnwerpers.

Dit evenement is een leuk familie uitje, ook voor de kinderen zijn er verschillende dingen te doen. Knuffelen met kleine en grote dieren, een muurtje metselen, een kijkje nemen in de woltent en misschien wel zelf aan de slag met de naaimachine of met de ouderwetse spinwiel en nog veel meer.. kijk hier voor het hele programma.

FARM & COUNTRY FAIR
Wanneer: 26, 27, 28 juni
Waar: Dinxperlosestraatweg 124,  Aalten
Kosten: €15,- (kinderen 4-14 jaar €5,-)

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.