Masonjar hype

Masonjars zijn vintage weckpotten- en glazen en al jaren een begrip in de VS. Op dit moment zijn deze ook steeds meer te vinden in Europa dankzij de veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Onder consumenten, cateraars, restaurants, koffie, smoothie, en sapbars zijn de masonjars een behoorlijke hype aan het worden.

In de eerste plaats zijn de masonjars te gebruiken om voedsel mee te wecken. Denk aan heerlijke pastasauzen, citroenen, peren, pruimen of om heerlijke jams in te maken. Maar de Masonjar is meer. Doordat deksels en toebehoren uitwisselbaar zijn kun je ze inzetten als trendy drinkbeker. Denk hierbij aan gezonde smoothies, milkshakes of een ander lekker drankje. Er zijn clip- deksels waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn, er zijn speciale plaatjes om rietjes door te steken en tuitdeksels voor bijvoorbeeld kinderen of om er een schenkkan van te maken. Uiteraard ziet je salade, lunch of dessert er prachtig uit in een Masonjar.

Ook is de masonjar erg leuk om te in je interieur te gebruiken. Laat je inspireren door de volgende afbeeldingen en wie weet zie je een leuk idee om zelf mee aan de slag te gaan!

Bij deze website kun je mooie masonjars bestellen.

m1

 

m2

 

m3

 

m4

 

m5

 

m6

 

m7

 

m8

 

m9

 

m10

 

m11

 

m12

 

m13

 

 

 

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.