Stoelendans

Eetkamerstoelen.. het is soms lastig kiezen. De ene zit wel erg lekker, de andere heeft een mooi design en nog een andere is wat betaalbaarder. Of vind je gewoon heel veel stijlen leuk? Ga dan lekker mixen met verschillende stoelen en/of kleuren.

Verschillende stoelen combineren geeft een speels effect. Dat laten de volgende inspiratie beelden wel zien! Gaat het je toch iets te ver en vind je het te rommelig worden? Kies dan voor stoelen in een zelfde kleur. Wit bijvoorbeeld.. brengt het allemaal weer in balans.

stoel1

stoel2

stoel6

stoel7

stoel11

stoel12

stoel3

stoel4

stoel5

stoel8

stoel9

stoel10

stoel13

stoel14

 

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.