Kaptafeltje

Een plekje voor al je opmaak spullen en om je even op te tutten.. een kaptafel is daar een goeie oplossing voor. Ik moet meteen denken aan vroeger, logeren bij oma met op de slaapkamer een enorme (voor een klein meisje lijkt het nog groter) kaptafel met drie spiegels en lades vol met sieraden en lippenstift.

Nou heb ik geen grote voorraad make-up spullen dus moet er niet aan denken om zo’n grote kaptafel in huis te hebben. Daarom ben ik eens op inspiratie jacht gegaan naar minimalistische kaptafels. Ik denk dat de mannen hier ook eerder mee instemmen dan dat er een grote barokachtige kaptafel als vroeger op de slaapkamer moet staan ; )

kap1

bron

kap2

bron

kap3

bron

kap6

bron

kap7

bron

kap9

bron

kap12

bron

kap13

bron

kap4

bron

kap5

bron

kap10

bron

kap11

 

bron

Published by

One thought on “Kaptafeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.