Agenda November

Wintertijd.. dat betekend bijna kerst en al weer een nieuw jaar. Rond de feestdagen is er altijd wel ergens een kerstbeurs/markt te vinden. Benieuwd of er aankomende maand verder nog beurzen/activiteiten/tentoonstellingen zijn? Lees snel verder.

La Table sfeerbeurs
Houd je ook van koken, gezelschap en lekker eten aan een mooi gedekte tafel? Dan is deze beurs echt iets voor jou! Van 12 t/m 15 november vindt La table sfeerbeurs plaats in de imposante Grote Kerk in Naarden-Vesting.

Speciaal voor deze 20e editie is een feestelijk programma samengesteld. Er zijn dagelijks uiteenlopende lezingen en workshops van o.a. gerenommeerde groendecorateurs zoals Fernande Hora Siccama. Daarnaast zijn er kookdemonstraties, EETetiquette advies,  interieur– en kleuradviezen, verschillende  proeverijen van wijnen en delicatessen en nog veel meer….. Dit allemaal dagelijks in het La Table Lezingentheater.

Een bezoek aan La Table sfeerbeurs betekent een inspirerend dagje uit. Naast La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk heeft de Vestingstad Naarden zelf ook veel te bieden met o.a. Het Arsenaal (Jan des Bouvrie), wandelroutes op de stadswallen en een keur aan leuke winkeltjes. Om de kerst voorpret compleet te maken zijn er speciale arrangementen, zoals een lunch- en diner arrangement bij Arsenaal Restaurants op loopafstand van de Grote Kerk.

La Table sfeerbeurs
Wanneer: 12 t/m 15 november (vrijdag 13e moeder-dochterdag, met z’n tweeën voor €15,- ipv €30,-)
Waar: de Grote Kerk, Naarden-Vesting
LaTable2015Beeldimpressie17

 

Meesterlijk
Het laatste weekend van november (27 t/m 29 nov.) is de Westergasfabriek in Amsterdam omgetoverd tot een inspirerende ‘City of Design’. Tijdens dit evenement kun je genieten van de prachtig vormgegeven en ambachtelijk vervaardigde producten van meubelmakers, mode-designers, edelsmeden, glaskunstenaars, hoeden-en schoenenontwerpers, fooddesigners en leerbewerkers.

Meesterlijk
Wanneer: 27 t/m 29 november
Waar: Westergasfabriek Amsterdam

blog_francoise_lampen

 

Flavourites live
Shoppen via internet is natuurlijk al een tijd lang erg populair. Ook op interieurgebied is het een groeiende bussines. Toch is het ook altijd fijn om de producten in het echt te zien en te voelen. Dit evenement heeft daar een hele goede oplossing voor. Van 20 t/m 22 november vindt het webshopevent Flavourites Live plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. De parels onder de webshops openen hier drie dagen lang hun eigen pop up-shop!

Alles komt hier samen in de wereld die Flavourites heet. Creativiteit en passie bij tientallen ondernemers met mooie spullen en fijne fashion, culinaire verrassingen en duizenden enthousiaste bezoekers. Er zijn extra activiteiten als het volgen van creatieve workshops, het genieten van heerlijk eten en het bijwonen van demonstraties door diverse designers en ontwerpers.

Flavourites Live
Wanneer: 20 t/m 22 november
Waar: Kromhouthal, Amsterdam

droomhome_beurs_flavourites_live_popup_shop_beurs_amsterdam

 

Dat waren de interieur evenementen van November en dan nu speciaal voor de kerstliefhebbers onder de lezers, leuke kerst evenementen!

Kerstbeleving

Voor de echte kerstliefhebber is deze kerstbeleving in Den-Bosch. Kerstbeleving is een beurs met bourgondische gezelligheid, verhalenvertellers, koren, inspirerende pleinen en uiteraard heel veel workshops! Lekker warm & binnen!

Proeverijen, kooktheater, inspiratie en styling tafels, doe het lekker zelf, kerst- en woonaccessoires, feestmode, make-up- en stylingadvies. Kom ook lekker shoppen in een van de vele bijzondere winkeltjes of laat je inspireren op de X-mas pleinen. Leuke cadeaus voor in de schoen of onder de boom! Ook volop X-mas Fun voor de kids, zij kunnen workshoppen en genieten van het kinder-kerst-entertainment.

Kerstbeleving
Wanneer: 5 t/m 8 november
Waar: Brabanthallen, Diezekade 2, Den Bosch

Untitled

Spirit of winter
Traditie getrouw is ook dit jaar weer de woonbeurs Spirit of Winter op Paleis het Loo in Apeldoorn. Van 18 t/m 22 november is iedereen weer van harte welkom in de voortuin van het Paleis. Spirit of Winter toont kleine merken en bijzondere producten die uit de grote winkelstraten zijn verdwenen. Van zelfgemaakte ham tot selectieve wijnen. Van brocante tot antiek. Van lekker voor jezelf tot perfect voor een ander. In een inspirerende omgeving zijn 150 deelnemers aanwezig.

Natuurlijk ontbreken feestelijke- en bijzondere kerstdecoraties niet. Zo presenteert Spirit of Winter vijf trends voor kerst met prachtig gedecoreerde kerstbomen. Bezoekers maken kans om één van deze compleet gedecoreerde kerstbomen te winnen! In het ‘Food Court’ treft u culinaire hoogstandjes van verrassende smaakmakers aan. Zien, proeven, ruiken en zelfs luisteren naar de verhalen achter het product. Ook mode is op Spirit of Winter aanwezig, van top tot teen, klassiek, tijdloos of trendy voor de feestdagen.
Op Spirit of Winter vindt u de betere antiquiteiten en brocante. Frans, Engels of van eigen bodem. Praat met de meubelmaker, kunstenaar, styliste.

Spirit of winter
Wanneer: 18 t/m 22 november
Waar: Paleis het Loo, Apeldoorn

Country & Christmas Fair
Een paar dagen later kun je door naar het volgende kerstevenement. In Kasteel de Haar in Haarzuilens (nabij Utrecht) is de Country en Christmas Fair waar ruim 220 exposanten in verwarmde standruimtes hun exclusieve producten presenteren, waarbij mode, wonen en natuurlijk ook veel (kerst)accessoires te zien zijn. De kerstbomen met kilometerslange feestverlichting en honderden met kaarsen verlichte vuurkorven zorgen voor een feeërieke sfeer op deze unieke lifestyle fair.

Country & Christmas Fair
Wanneer: 25 t/m 29 november
Waar: Kasteel Haar, Haarzuilens

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.