The most wonderful time..

Over een maandje is het weer zo ver, KERST. Sinds een paar weken liggen de winkels al weer vol met kerstversieringen en ik zag ook al de eerste kerstboom via Facebook voorbij komen.. Dus is het nu wel tijd voor een berichtje met inspiratie beelden voor de kerst.
Er zijn verschillend trends die we dit jaar zien. In Mei (!) werden -hier- de volgende 5 trends al bekend.

Scandinavian black & white
Traditional with a pink twist
Denim blue
Warm & luxurious
Sweet romance

Benieuwd wat deze trends in houden? Lees gauw verder!

Scandinavian black & white
De Scandinavische stijl is al een lange tijd een geliefde stijl voor in het interieur. Ook is deze stijl goed door te zetten in kerstdecoratie. Combineer zwart met grijs en koper. Binnen deze stijl wordt hout, papier en marmer als materiaal veel gecombineerd.

showroom_X15_039-1024x681@2x

kerst2015 scandi

kerst2015 scandi2

Traditional with a pink twist
Bij deze trend is de basis, net als bij de vorige trend, wit. Verder zijn de kleuren traditioneel zoals kerstrood en kerstgroen. Maar wat deze stijl zo leuk maakt, is de combinatie met het roze!

showroom_X15_033-1024x681@2x
kerstpink

Denim blue
Deze trend is voor mensen die er van houden een winters gevoel te creëren. Dat kan met deze landelijke trend erg goed. Combineer natuurlijke materialen met winters wit en koel denim blauw. En zelfgemaakte decoraties van spijkerstof kunnen natuurlijk niet ontbreken!
Het blauw hoef je niet alleen in de decoratie te gebruiken, deze kun je ook terug laten komen in de verlichting.

DSC_0179-1024x680@2x (1)

kerstdenim

Warm & luxurious
Bij deze kersttrend moet je denken aan warme kleden met dierenprints, decoraties in goud, okergeel, (gebroken) wit, bruin, en champagne. Je creëert een heerlijke sfeer, alsof je bij de open haard zit -warmte & superluxe- in een gezellige houten cottage.

showroom_X15_026-1024x681@2x
showroom_X15_004-1024x681@2x
278383d78adc99ecf511a4b618cc8c4d

Sweet romance
Ook de pasteltinten zijn nog lang niet weg te denken uit het interieur. Je kan er alle kanten mee op. Mintgroen vinden we dit jaar wat minder terug in de boom, maar paars en roze zijn weer helemaal terug.

showroom_X15_048-1024x681@2x
kerstpastel

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.