Beton project

Taddaaa.. het eindresultaat van het DIY beton project is hier te bewonderen! Het is dus een bijzettafel geworden waarvan het blad van beton is. Ik ben er super blij mee omdat het nog even afwachten was of het wel haalbaar was vanwege de afmeting.

Misschien heb je zo’n bijzettafeltje van beton wel eens vaker gezien maar wat deze anders maakt is de afmeting. Ik was al een tijdje opzoek naar een bijzettafel met een betonnen blad (omdat ik helemaal gek ben van de uitstraling van het materiaal) maar ik kwam tijdens mijn zoektocht alleen maar tafeltjes tegen met een diameter van 30-40 centimeter. Dit vond ik persoonlijk te klein en de bladen daarvan waren erg dik, ik kon nergens een dunner en groter blad vinden. En toen kwam ik bij dit filmpje terecht, waar zij zo’n tafeltje maken. Zij maken wel de kleinere dikke uitvoering;) maar het zag er zo makkelijk uit dat ik dacht dat moet mij ook lukken.
En jawel, ik kwam een goede grote emmer tegen in onze schuur die ik mooi kon gebruiken als mal. Ook kwam ik poten tegen die ik kon gebruiken voor het eerste tafeltje.

 

IMG_20151215_130505253

IMG_20151221_122207717

IMG_20151221_121736389

IMG_20151221_121712537_HDR

Beton is een zwaar materiaal het was daarom spannend of deze smalle poten het blad wel zouden houden en of het blad wel gemakkelijk en heel uit de emmer kwam. Maar gelukkig is het gelukt (met wat mannelijke sterke hulp). Het is een zwaar tafeltje geworden, je schuift het niet eventjes naar de andere kant van de kamer maar het is nog net te tillen voor mij;). De zwaarte is aan de andere kant een voordeel want hij staat echt heel stevig!

Ben jij net zo enthousiast over het eindresultaat als ik en wil jij ook zo’n tafeltje? Mail gerust naar loes@puuurloes.nl , dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen (verschillende afmetingen zijn mogelijk)

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.