Agenda maart

De agenda van maart is rustig qua interieur evenementen. Ik heb er drie gevonden.. maar wel erg interessante! Twee zijn er nu al te bezichtigen.


Design expo

In het Stadsmuseum Doetinchem is tot en met 13 maart het werk te zien van jonge afgestudeerde ontwerpers. Enkele zijn afgestudeerd van ArtEZ in Arnhem en de Design Academy Eindhoven. De tentoonstelling zal verassend zijn met onderwerpen als seks, licht, popcorn en algen..
Net als het voorafgaande jaar (in 2015 was de eerste editie) zal ook dit jaar een minisymposium worden georganiseerd waarbij de ontwerpers in contact worden gebracht met de Achterhoekse maakindustrie.

Wanneer:
nu t/m 13 maart
Waar:
Stadsmuseum Doetinchem, Burgemeester van Nispenstraat 2, Doetinchem
Info: hier 

 

EDS_2690-mjj4o7hqy9p6k3nanfx4b1e7rvow9xhexsjnddh5he
Design van Joost Seegers

 

Expo playing life

In deze tentoonstelling tonen kunstenaars en designers ontwikkelingen uit de biotechnologie en presenteren zij toekomstscenario’s. Levend materiaal is sterk in opkomst als ontwerp-medium. Zo is er een kunstenaar te zien die een zelfportret van zijn eigen bloed gemaakt heeft, iemand die experimenteert met vissenleer en rond de tentoonstellingen worden avonden georganiseerd met lezingen en demonstraties. Ook zijn er de gehele periode workshops voor de jeugd en professionals.

Wanneer: is al geopend vanaf september t/m 15 april
Waar: Transnatural Gallery/ Workspace Amsterdam, Lijnbaansgracht 148a
Info: hier


visleer
Beurs eigen huis
Ga je een huis bouwen of heb je verbouwplannen? Er komt veel bij kijken er zijn veel keuzes te maken. Bezoek de Beurs Eigen Huis, de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Van 4 t/m 6 maart 2016 kan men in de Jaarbeurs Utrecht terecht om zich te laten inspireren en adviseren door het diverse aanbod van specialisten. Van de financiering tot het inschakelen van een architect en aannemer, adviezen op het gebied van vloeren, trappen, isolatie, verwarming, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen.

Wanneer: 4 t/m 6 maart
Waar: Jaarbeurs, Utrecht
Info: hier

sfeerimpressie-beurs-eigen-huis-21

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.