DIY Pasen

Over een paar weken is het al weer pasen! Heerlijk lekker lang weekend. Hebben jullie al plannen? Als je op zoek bent naar leuke decoratie idee├źn ben je hier aan het goede adres. Ik heb een aantal leuke DIY projectjes gevonden voor Pasen. Leuk om te doen zowel alleen als met kinderen.

Planten
Met planten kan je ieder seizoen en thema aan de slag. Met Pasen zie je veel stukken voor op tafel met daarin eitjes verwerkt en met bloemen als tulpen, blauwe druif, sneeuwklokje en natuurlijk de gele narcis.

paas1

paas2

paas3
paas4
paas5
Paastak
Naast een paasstukje op tafel is de paastak ook bijna in ieder huis te vinden. Waarschijnlijk heb je decoraties die je ieder jaar gebruikt, maar het is ook leuk om inspiratie op te doen en een keer zelf aan de slag te gaan voor nieuwe decoraties. Of ga eens voor een andere vorm dan de normale paastak.

paas6
paas7
paas8
paas9
Voor aan de muur
Decoratie voor aan muur is vaak iets wat ook leuk is om met de kinderen te maken. Een krans, slingers of een vervanging voor je hertengewei..

paas10
paas11
paas12
paas13

paas14
Eitjes
Eitjes heb je al veel voorbij zien komen. Tussen bloemstukken, in de paastak en krans. Er zijn ook nog andere manieren om eitjes te gebruiken in het interieur. Of je kunt ze gewoon op een leuke manier beschilderen.

paas15
paas16
paas17
paas18
paas19
paas20
Veel plezier met de voorbereidingen!

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.