Liefde voor Portugese tegels

Mijn liefde voor Portugese cement tegels is op dit moment erg groot. Helaas bezit ik nog geen eigen huis waar ik dit kan toepassen.. Maar dromen voor later kan natuurlijk altijd!

Het mooie aan Portugese tegels is dat er zo veel verschillende motieven en kleuren bestaan. Het toepassen van deze tegels in de keuken vind ik erg mooi. Vooral de combinatie van de tegels met een robuuste houten keuken. En omdat er zoveel verschillende soorten zijn kun je ze in iedere stijl toepassen. Hou je van vrolijkheid en heb je een eclectische woonstijl ga dan voor verschillende motieven en kleuren. Wil je liever meer rust in de keuken, kies dan voor één motief en kleur.

Niet alleen zijn de tegeltjes mooi voor het oog, ook is het een duurzaam product. De gebruikte ingrediënten zijn namelijk (net als eeuwen geleden) cement, pigment en water. En tijdens de productie vindt er geen verhitting plaats, erg milieuvriendelijk dus.

Nu is het tijd om inspiratie op te doen!

tegel1
tegel2
tegel3
tegel4
tegel5
tegel6
tegel7
tegel8

tegel9
tegel10
tegel11

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.