dé kleur van 2018

Weet je nog dat vorig jaar rond deze tijd bekend werd dat dé trendkleur van 2017 Denim drift zou zijn? Een erg mooie blauwtint die veel mensen toe gepast hebben in huis en veel terug te zien was in de woonbladen.

Ook dit jaar gaan we alvast kijken naar de kleur voor het volgende jaar. Afgelopen week heeft Flexa dé kleur voor 2018 bekend gemaakt. En dat is… Heart Wood. Zij hebben gekozen voor deze kleur om je weer in contact te laten komen met de kalmerende en serene kleuren uit de natuur.

Met zijn subtiele roze toon zorgt Heart Wood in elke kamer voor een uitnodigende sfeer. Omdat deze kleur zo veelzijdig is, kun je hem combineren met allerlei kleuren, van pittige groentinten tot koele blauwtinten. Zo creëer je de stemming die helemaal bij jou past.

Ik vind het een hele verassende en mooie warme kleur, maar of ik hem zelf toe zou passen in mijn interieur weet ik nog niet. Eerst nog maar even wat inspiratie op doen!

 

Wat vind jij van de trendkleur voor 2018? Ga jij hem toepassen in je interieur?

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.