Tropisch interieur

Geniet jij ook zo van de zingende vogels, de natuur die weer in bloei staat en de langere avonden? Ik wel, ben blij dat de lente weer begonnen is. Ik besef me dat dit de eerste blogpost is van 2018 en het is al april, oeps! Maar PUUURLOES had even last van een soort van winterdipje.

Mijn eerste blogpost van 2018 is er wel één waarvan iedereen vrolijk wordt. Ik laat je zien hoe jij thuis een tropische vibe kunt creëren. Want helaas, niet iedereen kan lekker op vakantie naar een tropisch eiland. Gelukkig zijn er veel woonaccessoires om toch een tropisch tintje aan je interieur te geven. Het lekkere temperatuurtje, het geluid van de zee en die cocktail in je hand moet je er dan maar even bij bedenken 😉

Behang
Laten we meteen over de top beginnen. Tegenwoordig zijn er vele soorten behang waarmee je meteen een tropische eye-catcher in je interieur hebt. Durf jij het aan? 


Accessoires

Vind je het behang te heftig? Ga dan voor accessoires zoals vaasjes, servies of wanddecoratie.  De ananas en flamingo mogen natuurlijk niet ontbreken!


Meubels
Ook met bepaalde meubels  kan je binnen een tropische sfeer creëren. Gebruik rotan of wat dat dacht je van een heerlijke hangmat.


Heb ik je opgevrolijkt met deze mooie inspirerende beelden? Of heb je nu nog meer zin om naar een tropisch eiland te gaan? 😉

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.