terrasverwarming

De tijd is weer aangebroken om lekker buiten de avond door te brengen. Helaas koelt het hier in Nederland nog best snel af. Een dekentje of extra vest is dan geen overbodige luxe. Maar een vuurtje zorgt voor nog meer warmte en gezelligheid.

Ga je voor de romantische klassieke variant zoals de terraskachel, voor een moderne heater of één waar je ook eten mee kunt bereiden?

KACHEL
De buitenkachel geeft meteen een gezellig huiselijk sfeertje en het geeft behaaglijke warmte af. Wel heb je wat ruimte nodig om hout op te slaan. Maar ook hiervoor bestaan verschillende leuke opberg ideeën.


KOKEN
Niet iedereen heeft plek voor een mooie grote buitenkeuken. Maar niet getreurd, want er bestaan ook hele leuke buitenhaarden waar je eten op kunt bereiden. Wat dacht je van een lekkere pizza bakken of gebruik de haard als bqq.VUURKORF/SCHAAL
De vuurkorf is al een oude bekende. Op dit moment is de vuurschaal steeds meer te zien, deze is net wat stijlvoller en je hebt minder afval. Het leuke aan een vuurkorf/schaal is dat je er met z’n allen om heen kunt zitten.


HEATER
De horeca maakt er al jaren gebruik van, zij verwarmen hun terrassen met heaters. Ook jij kan kiezen om op deze manier je terras of balkon te verwarmen. Als je ook nog aan het milieu wil denken ga dan voor een infrarood terrasverwarmer. Deze verwarmen gericht en zorgen dus dat het alleen warmer aanvoelt, zonder energie te verspillen door ook de lucht te verwarmen. Een hangende heater is dus ideaal voor een klein terras/balkon.


 

 

 

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.